25 Kent, 25 Kolej Projesi

“25 Okul 25 Kent Projesi” TED Karadeniz Ereğli Koleji Ziyareti
27 Mart 2014
TED Kayseri Koleji Harward’ın Türkiye’de Tek Liderli Okulu Olan YGA ile İşbirliği Yaparak Geleceğin Liderlerini Yetiştiriyor
27 Mart 2014

Türk Eğitim Derneği Tam Eğitim Burs Birimi tarafından gerçekleştirilen 25 Kent, 25 Kolej Projesi kapsamında 7-9 Mart 2014 tarihleri arasında okulumuzda TED Antalya Koleji’nden  tam eğitim burslu öğrencilerden Yaren ÇATAK, Gaye SATILMIŞ, Ekin BALOĞLU ve sorumlu öğretmenleri Esra SARIMEHMETOĞLU’nu misafir ettik. Proje kapsamında okulumuzun ve Kayseri’nin fotoğraflarını çeken misafir öğrencilere, okulumuz öğrencileri Sıla ARGIN, Mustafa Erşad ZOR, Mustafa Salih CANKAT ve rehber öğretmenimiz Berna METE eşlik etti. Tarihi ve turistik mekanlarını gezerek Kayseri şehri ve TED Kayseri Koleji hakkında bilgiler edinen öğrencilerimiz keyifli zamanlar geçirdi.