21. EYP İNGİLİZCE KONFERANSINA KATILDIK

KAVRAM HARİTASIYLA DAHA KALICI ÖĞRENEBİLİRİM
8 Aralık 2017
BİR ASIRLIK ÇINAR: KAYSERİ LİSESİ!
8 Aralık 2017

EYP Türkiye 21. Ulusal Seçim Konferansı 01-05 Mayıs 2017 tarihleri arasında Özel Emine Örnek Kolejinde gerçekleşmiştir. Konferansa okulumuz 10. sınıf öğrencileri Dilara Bakır, Erdal Mert Şencan, Umut Barış Kozanoğlu, Müzeyyen Simay Gümüş, Gizem Büyükkeçeci ve Didem Özden İngilizce öğretmeni Mustafa Şahap Varinli eşliğinde katılmıştır. Öğrenciler 01 Aralık Cuma günü Özel Emine Örnek Koleji bahçesinde İngilizce gerçekleşen oryantasyon ve takım kurma çalışmalarında yer almışlardır. 02 Aralık Cumartesi sabahı yapılan açılış töreninden sonra komite çalışmalarına İngilizce konuşularak başlanmıştır. Pazar günü komite çalışmalarına devam edilmiş, 03-05 Aralık tarihlerinde ise öğrenciler üç gün boyunca komite çalışmalarında tartıştıkları konuları ve buldukları çözümleri genel kurula İngilizce olarak sunmuşlardır.

Avrupa Gençlik Parlamentosunun amacı, uluslararası anlayışı yaymak ve lise düzeyindeki öğrencilerin kendi düşüncelerini ifade edebilecekleri bir platform oluşturarak, onların kişisel gelişimlerine katkı sağlamaktır. Bu doğrultuda öğrencilerimizi çalışmaları ve konferansa olan katkılarından dolayı kutluyoruz.