2020 YKS HAZIRLIK 1. ETAP DERS ÇALIŞMA VE SORU ÇÖZÜM YAZ KAMPIMIZ BAŞLADI

BİLGİ VE EĞLENCE DOLU YAZ OKULU KURSUMUZ FESTİVAL HAVASINDA SONA ERDİ
8 Temmuz 2019
2020 8.SINIF LGS ve 12. SINIF TYT KURSLARIMIZ BAŞLADI….
20 Ağustos 2019

Üniversite hazırlık sürecinde sıkı ve düzenli çalışmak başarıyı getirmektedir. Bu yıl TYT/AYT sınavlarına girecek milyonlarca öğrenci sene başından itibaren hazırlık maratonuna başlamıştır. Hayatlarının en önemli yılına giren 12. sınıf öğrencilerimiz hedeflerine doğru ilerlerken bu yolda öğrencilerimiz için okulumuz gerek psikolojik gerekse akademik yönden yoğunlaştırılmış bir eğitim programı yürütmektedir.

08-26 Temmuz 2019 tarihleri arasında hafta içi 08:30-17:30 saatleri arasında düzenlenen aktif ders çalışma ve soru çözüm yaz kampımız; öğrencilerimizi sınav maratonuna erkenden hazırlamak, düzenli,uzun süreli ve verimli ders çalışma alışkanlığı kazandırmak,onları başarıya yaklaştırmak üzerine kuruludur. Bu süreçte zaman yönetimi,belli bir sisteme bağlı olarak çalışma,grup halinde çalışma alışkanlığının da kazandırılmasıyla öğrencilerimiz başarı merdivenini rahatlıkla çıkacaktır.

Konu eksiklikleri kapatacak şekilde planlanan programımızda öğrencilerimiz soru çözerek bilgilerini pekiştirmektedir. Öğrencilerimiz yapamadıkları soruları da anında branş öğretmenlerimize sorarak pekiştirme fırsatı bulmaktadır.

Kamp çalışmalarında verdiğimiz molalarda öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz eğlenme fırsatı bularak güzel anlar geçirmektedir.

Öğrencilerimizin hayallerindeki üniversiteye gitmeleri ve geleceklerini planlamaları konusunda her türlü fedakarlığa hazır olan okulumuz, bu zorlu süreçte tüm personeli ve imkanlarıyla öğrencilerimizin yanındadır.

Tüm okul yöneticilerimize,öğretmenlerimize teşekkür eder,öğrencilerimize zorlu maratonda başarılar dileriz.


Ansolon