26 Eyl

24 Eylül 2018 tarihinde 8.sınıf öğrencilerimize okulumuz konferans salonunda, LGS hakkında bilgilendirme Okul  Rehber  Öğretmenimiz Zeliha AKSOY tarafından yapılmıştır. Sınav sürecini ayrıntılı bir şekilde anlatan rehber öğretmenimizin sunumunun ardından 8.sınıf öğrencilerimiz, şuan 9.sınıfta okuyan ; Zeynep Yaren Kaynar, Ömer Tekçe, İrem Aydemir, Beril Elmadağ adlı öğrencilerimizle söyleşi yapma imkanı buldular. 9.sınıf öğrencilerimiz geçen sene LGS sürecinde karşılaşmış oldukları güçlükleri ve bu güçlükleri nasıl aştıklarını bu sene aynı heyecanı yaşayacak arkadaşlarına anlattılar. Soru –cevap şeklinde tamamlanan sunumda öğrencilerimizin  kafalarında oluşan belirsizlik giderken  gitmiş oldu hem  de zorlu sınav temposuna motive oldular.

Geleceğimizin liderleri olan öğrencilerimize 2018-2019 LGS sürecinde başarılarla dolu bir yıl diliyoruz.

NOT:2019 Liseye Geçiş Sınavı başvuru ve uygulama kılavuzuna okulumuzun web sayfasından ortaokul PDR  dökümanlarından ulaşabilirsiniz.