2017 ÖSYS Başvuruları

7 Ocak 2017
“MİNİ TURNUVA”
7 Ocak 2017

2017 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemine (ÖSYS) başvuruları, 4-18 Ocak 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Öğrencilerimiz başvurularını sorumlu Müdür Yardımcımız Erol DEDE eşliğinde yapacaklardır. İnternet  aracılığıyla bireysel başvuru 18 Ocak 2017 tarihinde, saat 23.59’da sona erecektir.

Ücret ödeme için ilgili bankalara öğrenci T.C Kimlik numarası ve öğrenci adı-soyadı belirtilerek YGS sınav ücreti ibaresi aktarılmalı  son gün 19 Ocak 2017 tarihidir.

• Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) Sınav tarihi: 12 Mart 2017(Pazar) saat 10.00
  • SINAV ÜCRETİ:60,00 TL Başvur yaptıktan sora aşağıdaki belirtilen bankalara yatıracaklardır.
  • SINAV BAŞVURU ÜCRETİ:5,00TL Kayıt esnasında sorumlu müdür yardımcısına verilecektir.

SINAV ÜCRETİNİN YATIRILACAĞI BANKALAR:

1. Akbank tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı.
  2. Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı.
  3. Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı.
  4. Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler
  5. Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık
  6. ÖSYM’nin internet sayfasından yer alan ‘ÖDEMELER’ alanından kredikartı/banka kartı ile de yatırılabilir.

Sınava ilişkin ayrıntılı bilgi 2017-ÖSYS Kılavuzunda yer almaktadır. Adaylar, 2017-ÖSYS Kılavuzuna aşağıdaki bağlantıdan erişebilecektir.

Velilerimizin ve öğrencilerimizin  dikkat etmesi gereken bir diğer önemli konu öğrencilerimizin sınav esnasında kimliklerinde son altı ayda çekilmiş bir fotoğraf bulunması gerekmektedir. Kimliklerini değiştirmek isteyen velilerimizin, nüfus Müdürlüklerinde Yeni kimliklerin dağıtılmasından dolayı oluşabilecek yoğunluk değerlendirmesini hatırlatmak isteriz.

Başarı dileklerimizle.

2017 Başvuru Formu