2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SEMİNER DÖNEMİ YAPILAN AÇILIŞ TÖRENİ İLE BAŞLADI…

Anasınıfı, 1. ve 5. Sınıflar Şube-Öğretmen Kura Sonuçları
8 Eylül 2017
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TARAFINDAN GÜNCELLENEN BİYOLOJİ VE COĞRAFYA DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMI TANITIM SEMİNERİ OKULUMUZUN EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
11 Eylül 2017

2017-2018 eğitim öğretim yılı seminer dönemi hazırlık çalışmaları, 05.09.2017 Salı günü okulumuzun konferans salonunda düzenlenen açılış programı ile başladı.

Programda; Türk Eğitim Derneğinin 89.yılında, Türk Eğitim Derneği tarafından hazırlanmış olan sunumlara ve 2016-2017 eğitim öğretim yılında okullarımızda gerçekleştirdiğimiz etkinlik sunumlarına yer verildi.

Genel Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN ise yapmış olduğu konuşmada; ‘‘2017-2018 eğitim öğretim yılı açılış töreninde sizlerle birlikte olmanın heyecanı ve gururu içerisindeyim. Açılış törenimize hoş geldiniz derken hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Değerli Arkadaşlar, Temel görevimiz; Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin ışığında, evrensel ve ulusal sorunlara karşı sorumluluk duyabilen, laik ve demokratik, cumhuriyetine sahip çıkan, milletimizin değerlerine bağlı, vatanını, milletini, bayrağını seven ve saygı duyan, çağın gerektirdiği yeniliklere uyum sağlayan, en az bir yabancı dili etkin olarak kullanabilen, spora, sanata ve diğer sosyal aktivitelere ilgi duyan, araştıran, sorgulayan ve üreten, özgüven sahibi, kendine ve çevresine saygılı öğrenciler yetiştirerek onları bir üst öğretime en iyi şekilde hazırlamaktır. Bu görev doğrultusunda Türk Eğitim Derneği yurt satına yayılmış 38 okulu, 1 üniversitesiyle ülkemizin yarınlarını aydınlatan nesiller yetiştirmeye devam etmektedir. Bu öğretim yılına bir takım yeniliklerle giriyoruz. TED okullarında uygulanan BTEC Uluslararası Meslek Yeterlilik Projesine (İşletme ve Teknolojik Eğitim Konulu Yeterlilik), TED Genel Merkezince uygun görülen Bilim İnsanı Yetiştirme (BİY) programına, öğrencileri üniversite sınavlarına hazırlamak amacıyla RAUNT olarak adlandırılan programa da bu öğretim yılında başlıyoruz. ’diyerek yeni eğitim öğretim yılında tüm TED ailesine sağlık, mutluluk ve başarı diledi.

Seminer açılış programında; 1986 yılı mezunumuz, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Gölge SEFEROĞLU öğretmenlerimize ‘’21.Yüzyılda Öğretme ve Öğrenme ’’ konulu seminer ve İngilizce öğretmenlerimize yönelik olarak da ‘’Being a Teacher in The 21st Century’’ 21.Yüzyılda Öğretmen Olmak konulu seminer verdi.

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2017-2018 eğitim öğretim yılı seminer açılış programı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Biz de; yeni eğitim öğretim yılının, TED ailesine sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyoruz.


Ansolon