2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SEMİNER DÖNEMİ YAPILAN TÖRENLE BAŞLADI…

Uyum Haftası ve İngilizce Destek Programı
28 Ağustos 2015
2015-2016 Öğretim Yılı Şube ve Öğretmen Belirleme Kuraları Noter Huzurunda Çekildi
2 Eylül 2015

2015-2016 eğitim-öğretim yılı seminer dönemi hazırlık çalışmaları, 31.08.2015 Pazartesi günü okulumuzun konferans salonunda düzenlenen programla başladı. Programda; Türkiye’nin modernleşmesi için eğitimin vazgeçilmez önemine inanmış olan Büyük Önder Atatürk’ün ve Türkiye Cumhuriyetini kuran kadroların öncülüğünde kurulan Türk Eğitim Derneği ve okullarımızın tarihçesini içeren görüntülere yer verildi.
TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Lise Müdürü ve Genel Müdürümüz Sayın Arif Sırrı Şirin ise yapmış olduğu konuşmada; ’’Yeni bir öğretim yılının ilk gününde Türkiye’mizin geleceğine yön verecek nesiller yetiştiren TED Kayseri Kolejinin seçkin akademik kadrosuyla bir arada olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyim. Kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleri ışığında, evrensel ve ulusal sorunlara karşı sorumluluk duyabilen, demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan, çağın getirdiği değişimlere ayak uydurabilen, en az bir yabancı dili etkin olarak kullanabilen, spora ve sanata ilgi duyan, araştıran öğrencileri yetiştirirken onları bir üst öğrenime hazırlamak temel görevimizdir. ‘’ diye belirtti. 2015-2016 öğretim yılında, TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları akademik kadrosuna katılan öğretmenlerimiz tanıtıldı. Öğretmenlerimiz duygu ve düşüncelerini paylaştı.
TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 eğitim-öğretim yılı açılış programı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
Biz de; yeni eğitim yılının, TED ailesine sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyoruz.