2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı MEB İngilizce Öğretmenlerine Yönelik Seminerlerimiz Tamamlandı

Lise Bölümü Mayıs Ayı Etüd Programı için tıklayınız
28 Nisan 2015
“OXFORD BIG READ” YARIŞMASI
28 Nisan 2015

TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında MEB İngilizce öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerlerinin 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı çalışmaları tamamlandı.
Toplamda 40  saatlik dört kademeden oluşan programın 4.kademesine Amerikan Büyükelçiliği tarafından görevlendirilen  Nuray Grove ‘TPR’ ve ‘Material Development’ konularıyla katılarak, öğretmenlerimizle bilgi paylaşımında bulunmuştur.
TED Kayseri  Koleji’nin ev sahipliğinde ve TED Kayseri  Koleji Yabancı Diller Bölümü İngilizce öğretmen eğitimcimiz Zuhal YILDIRIM tarafından gerçekleştirilen Eğitim Programının sonunda düzenlenen törenle Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Devlet Okullarında görevlerini sürdüren ve programımıza katılan öğretmenlerimize sertifikaları okul müdürlerimiz Raci ÜLKE ve Arif Sırrı ŞİRİN tarafından verildi.
Eğitim Programını başarıyla bitiren ve aktiviteleri kendi derslerinde uygulamaya başlayan 3 MEB öğretmeni 2015 yazında 2 hafta Washington DC’de eğitim alacak ve 1 hafta da Oregon eyaletinde mevcut okulları gezme imkanı bulacaktır.


Ansolon