2 BİYP TAKIMIMIZLA INNOVATED İNOVASYON FUARINA KATILDIK

24 Mayıs 2019
Öğrencimiz Uygar ARAS Avrupa Yolunda
27 Mayıs 2019

Okulumuz öğrencilerinden Sudenaz Kınış, Azra Demir, Sudem Odya Yılmaz ve Azra Hithit, Biyoloji Öğretmenimiz Aslı BAYAZİT eşliğinde 24 Mayıs 2019 tarihinde TED Ankara Koleji ev sahipliğinde gerçekleşen İnovasyon Fuarına katıldılar.

Yıl boyunca Bilim İnsanı Yetiştirme Programı çerçevesinde inovasyon kulübü içinde çalışmalar gerçekleştiren öğrencilerimiz, yaptıkları çalışmaları diğer TED okullarından ekiplerle sergileme şansı buldular.

Çalışmaları kapsamında girişimcilik amaçlı şirketlerini kuran öğrenciler, inovatif ürünlerini geliştirip sunumlarını gerçekleştirdiler. Sudenaz Kınış ve Azra Demir Sanergy adlı şirketleriyle pencere sistemleri; Sudem Odya Yılmaz ve Azra Hithit Dreon adlı şirketleriyle Uyku düzenlemesi ve sağlığı inovasyonları ile fuara katıldılar.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, gerek okulumuzda gerekse TED Ankara Kolejinde hazırlık süreçlerinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.