15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİNİ ANMA ETKİNLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

12. SINIF VELİLERİMİZE YÖNELİK YGS- LYS SEMİNERİ DÜZENLENDİ
30 Eylül 2016
Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı (İlkokul)
5 Ekim 2016

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinlikleri programı çerçevesinde okulumuz ortaokul bölümünde bir anma programı ve şiir dinletisi yapılmıştır.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri konulu belgeselin seyredilmesi ile devam etti. Daha sonra okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Şükran KURBAY günün anlam ve önemini anlatan güzel bir konuşma yaptı.

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Mehtap BAHADIR’ ın öğrencileri ile hazırlamış olduğu vatan, millet, bayrak ve Atatürk konulu şiirlerin okunduğu güzel bir şiir dinletisinin ardından vatanımızın ve milletimizin bir daha böyle kötü bir dönem yaşamaması dileğiyle program sona ermiştir.