14 KASIM DÜNYA DİYABET GÜNÜNÜ KUTLADIK

Egosu küçük, kalbi büyük, zihni berrak, elleri hızlı yıldızlarımız.. Yıldızlar Liderlik Programı
15 Kasım 2016
REMEMBER THE PAST CHALLENGE THE FUTURE – TEDMUN 2016
16 Kasım 2016

Diyabet konusunda farkındalığın arttırılması ve öneminin vurgulanması amacıyla 14 Kasım Dünya Diyabet Günü’nde,  okul hemşiremiz Gülay ARPALI tarafından ‘’Diyabetin Farkında Olun, Farklı Olun’’ ve ‘’Sağlıklı Beslenme’’ konulu seminer düzenlendi.

Erciyes Üniversitesi Diyetetik Bölümü Uzman Diyetisyen Zeynep CAFEROĞLU’ nun da değerli katılımlarıyla gerçekleştirilen seminere; öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz katıldı.

Seminerde; Tip 1 diyabette farkındalık yaratmak, okuldaki öğretmen ve öğrencilerimizi Diyabet konusunda bilinçlendirmek ve sağlıklı beslenmek konularıyla ilgili sunumlar yapıldı.