12 MART İSTİKLAL MARŞI’MIZIN  KABULÜ TÖRENLE KUTLANIRKEN BÜYÜK ŞAİR MEHMET AKİF ERSOY DA SAYGIYLA ANILDI

YİNE ŞAMPİYONUZ…
12 Mart 2015
"18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinliklerimizi onurlandırmanızı dileriz
16 Mart 2015

Milletimizi aynı duygularda buluşturan İstiklal Marşımız bundan 94 yıl önce 12 Mart 1921 tarihinde kabul edilmişti. “12 Mart İstiklal Marşı’mızın Kabulü  ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Haftası” etkinlikleri kapsamında okulumuz konferans salonunda düzenlenen törene ,okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.
Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın coşkuyla söylenmesiyle başladı. Ardından tüm salon İstiklal Marşımızın on kıtasını okudu. Öğrencilerimiz, büyük şair Mehmet Akif ERSOY’ un şiirlerini dile getirdi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından öğrencilerimiz, Mehmet Akif ERSOY’ un  Köse İmam şiirini oyunlaştırdı. Tören sonunda izleyenler duygulu ve gururlu anlar yaşadı.
Etkinlikler kapsamında TED ailesi olarak okul bahçemizde büyük şairin ölümsüz eseri  İstiklal Marşımızın on kıtasını coşkuyla ve gururla okuduk.