12. SINIF VELİLERİMİZE YÖNELİK YGS- LYS SEMİNERİ DÜZENLENDİ

30 Eylül 2016
15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİNİ ANMA ETKİNLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK
30 Eylül 2016

26.09.2016 Pazartesi günü saat 17.00’de, okulumuz konferans salonunda, 12. sınıf velilerimize yönelik, YGS-LYS sürecinde başarımızı arttırmak için yapılan faaliyetler ve yapılacak çalışmalar hakkında okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantımız, Okulumuz Müdürümüz Arif Sırrı ŞİRİN’in açış konuşmaları ve başarı dilekleri ile başladı. Ardından, rehberlik servisimiz tarafından, velilerimize 12. sınıflarımıza uygulanan Üniversite Destek Programımız, ölçme-değerlendirme birimimizin yıllık sınav takvimi ve öğrenci bilgi sistemimiz hakkında bilgiler verildi. Fen Bilimleri, Matematik ve Edebiyat-Sosyal Zümrelerimizin yıllık faaliyetleri hakkında bölüm başkanlarımız paylaşımlarda bulundu. Toplantımız, velilerimizin yönelttiği soruların cevaplanmasının ardından son buldu.