11.SINIFLARIN MESLEKİ TANITIM VE KÜLTÜR GEZİSİ İÇİN İSTANBUL KOÇ, BİLGİ,ACIBADEM, İSTANBUL TEKNİK VE ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTELERİ GEZİLDİ

Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü
5 Mayıs 2017
BİLİM ŞENLİĞİ
5 Mayıs 2017

Gençlerimizin üniversite yaşamı ve meslek seçimi hakkında geniş çaplı bilgi sahibi olmalarını sağlamak ve geleceğin mesleklerini tanıtmak amacıyla 22-24 Nisan 2015 tarihlerinde İstanbul’da bulunan BOĞAZİÇİ , KOÇ ve YEDİTEPE  Üniversitelerine gezi düzenlendi.

Gezimiz, 26 Nisan 2017 Çarşamba günü Emirgan Taş Ev ‘de yapılan kahvaltı ile başladı. Ardından KOÇ Üniversitesinin fakülteleri ve bölümleri hakkında bilgi alındı. Daha sonra Bilgi Üniversitesi kampus alanına geçildi. Üniversite tanıtım sunumunun ardından öğrencilerimizin üniversite öğrencilerinin arasında bu  atmosferi yaşamalarından dolayı aldıkları keyif ve heyecan görülmeye değerdi. O günkü gezimiz, İstinye Park alışveriş merkezinde akşam yemeği ile son buldu.

27 Nisan 2017 Perşembe günü Özyeğin ve Acıbadem üniversiteleri gezilerek bölümler hakkında bilgi alındı. Daha sonra   kültürel gezi kapsamında vapurla boğaz turu yapıldı.

28 Nisan Cuma günü İstanbul Teknik  Üniversitesi  tanıtım sunumunun ardından öğrencilerimiz  fakülteyi ve bölümlerini gezdi. Üniversite gezisi tamamlandıktan sonra öğle yemeği için WİA PORT  Alışveriş Merkezine geçildi.

Dolu dolu geçen mesleki tanıtım ve kültür gezimizde öğrencilerimiz, üniversite atmosferini yaşayıp keyifli dakikalar geçirdiler. Gelecekleriyle ilgili bir şeyler öğrenmenin mutluluğu ile Kayseri’ye dönüldü.