100. YILINDA 19 MAYIS COŞKUSU

19 Mayıs Kutlama Töreni
17 Mayıs 2019
İLKOKUL 9. YABANCI DİLLER FESTİVALİ “ ENGLISH FEST AND DEUTSCHFEST” GERÇEKLEŞTİRİLDİ
20 Mayıs 2019

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Mücadele’mizi başlatmak için silah arkadaşlarıyla birlikte Bandırma Vapuru’yla 19 Mayıs 1919’ da Samsun’a ayak basmasının 100. yıl dönümü, okulumuzda coşkulu törenlerle kutlandı.

Okul takımlarımızın kortej geçişi ile başlayan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenimiz, Atatürk Anıtına okul müdürlerimizin çelenk sunması, , saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından konferans salonumuzda hazırladığımız tören programımız ile devam etti.

Oratoryonun, şarkıların, şiirlerin ve dansların süslediği programda günün anlam ve önemini belirten konuşma, gençlik adına yapılan konuşmalar ve videolar izleyicilere duygulu anlar yaşattı.

Atamızın “BEN 19 MAYIS’TA DOĞDUM” diyerek önemini belirttiği kurtuluş mücadelesinin başlangıcını TED Kayseri Ailesi olarak coşkuyla kutlayıp, Ata’mızın bize bıraktığı mirasın bekçileri olduğumuzu bir kez daha gösterdik.

ATAM, açtığın ışıklı yolda birer TED meşalesi olarak düşüncelerimizi özgürce ifade edip yolumuza devam edeceğiz. Bu ışık hiç sönmeyecek!

Dünyada hiçbir lider çocuklarına ve gençlerine bayram hediye etmedi. Ata’mızı bize armağan ettiği bu güzel bayramlar için saygıyla ve minnetle anıyoruz.