10. SINIFLAR ANKARA “ÜNİVERSİTE ORYANTASYON” GEZİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

19 Nisan 2019
BİRİNCİ SINIFLARIMIZIN “SPELLING BEE CONTEST” HEYECANI
22 Nisan 2019

Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 10. sınıf öğrencilerimize 18 Nisan 2019 Perşembe günü Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin,  birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını ve gelecekleri için sağlıklı karar vermelerini sağlamak amacı ile TED Üniversitesi,  Bilkent Üniversitesi ve ODTÜ ziyaret edildi.

Gezimiz,18 Nisan 2019 Perşembe günü kahvaltı sonrası, Bilkent Üniversitesi’nin tanıtım sunumu ile başladı. Ardından Bilkent Üniversitesi Tanıtım Ekibi, öğrencilerimizin merak ettikleri soruları cevaplandırdı. Öğrencilerimiz Bilkent’i ve bölümlerini gezdikten sonra ziyaretimiz sona erdi.

Ardından Orta Doğu Teknik Üniversitesi’ne geçilerek üniversite, fakülte ve bölümleri panoramik olarak gezildi. ODTÜ tanıtım ekibi tarafından gruplara ayrılan öğrencilerimiz meslekler ve fakülteler, burs sistemi, konaklama, eğitim ile ilgili bilgi aldı. Ardından kampüs içerisinde tanınan serbest zamanda öğrencilerimiz, üniversite atmosferini gözlemleme fırsatı buldular.

Gezimizin son bölümünde TED Üniversitesi ziyareti gerçekleştirildi. Üniversite fakülte ve bölümleri ayrıntılı olarak gezildi. Tanıtım sunumunu izleyen öğrencilerimiz merak ettikleri soruları sorma fırsatı yakaladı.

Geleceklerine yön verecek olan öğrencilerimiz açısından oldukça verimli geçen gezimizde öğrencilerimiz üniversite havasını doyasıya yaşamış oldu.